Mainos
Mainos

Brittitytön piina jatkui vuosia – yli sata pedofiilia käytti häikäilemättä hyväkseen

Seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutunut birminghamilainen nainen on paljastanut, miten 137 pedofiiliä käytti häntä hyväksi kahden vuoden ajan. Heistä vain kolme vangittiin, uutisoi Birmingham mail.

Brittinainen kertoo, että hänet raiskattiin vuonna 2008, kun hän oli vasta kolmetoista. Raiskaus tapahtui sen jälkeen, kun hänet oli siepattu hänen koulunsa läheltä.

Päiviä myöhemmin toinen pedofiili saalisti hänet Facebookin kautta. Tyttö suostui tapaamiseen hotellilla. Paikan päällä mies raiskasi hänet.

– Jälkikäteen hän oli todella pahoillaan. Hän sanoi, että halusi vain, että tunnen itseni rakastetuksi. 

Tyttö ei kuitenkaan kertonut kenellekään, mitä oli tapahtunut. Mies jatkoi yhteydenottojaan ja lopulta mies onnistui houkuttelemaan tytön jälleen luokseen, jossa mies käytti tyttöä häikäilemättä hyväkseen.

– Hän sanoi, että haluaa aidosti auttaa minua. Olin niin masentunut ja heikko, että uskoin häntä.

"Minua kuristettiin ja uhkailtiin puukolla"

Yli kahden vuoden ajan mies käytti koulutyttöä jatkuvasti hyväkseen ja paritti häntä myös muille lasten hyväksikäyttäjille parinvaihtajille tarkoitetun nettisivun kautta. Naisen profiili oli ladattu nettisivuille hänen tietämättään.

Ihmiset matkustivat läpi Britannian käyttääkseen tyttöä hyväksi. Hyväksikäyttäjät majoittuivat yleensä hotelleissa Birminghamin keskustassa.

Vajaan kahden vuoden aikana tyttöä hyväksikäytti peräti 137 pedofiiliä.

– Hyväksikäyttäjät tulivat Skotlannista, Irlannista, Devonista, Lontoosta, kaikkialta. He olivat kaikenikäisiä. Mukana oli esimerkiksi vasta 19-vuotias yliopisto-opiskelija, nainen paljastaa.

Naisen mukaan hyväksikäyttö äityi myös erittäin väkivaltaiseksi ja hänellä oli usein mustelmia ja hiertymiä ympäri kehoa. Hän valehteli vanhemmilleen niiden tulleen koulukiusaamisesta.

– Minua kuristettiin, minua uhkailtiin puukolla, minua joukkoraiskattiin. Eräs mies jopa käytti minuun  etälamautinta, nainen kuvailee.

Paulan mukaan sosiaalihuolto, hänen koulunsa ja poliisi epäonnistuivat tytön painajaisen päättämisessä, vaikka ilmassa oli selviä merkkejä lapsen hyväksikäytöstä.

Vain 12 pidätettiin

Piina päättyi vihdoin, kun eräs pedofiileistä teki virheen ja viestitti tytön äidille Facebookissa, kun ei saanut tyttöä kiinni. Asiasta huolestuneet vanhemmat soittivat heti poliisille.

Tyttö antoi poliisille nimiä, osoitteita ja jopa autojen rekisteritunnuksia. Kymmenien pedofiilien joukosta poliisi kuitenkin pidätti 12 ainoastaan hyväksikäyttäjää ja vain kolme saivat syytteet.

– Annoin poliisille 137 miehen nimet, monien autojen rekisterinumerot ja tiesin jopa, missä useat heisä työskentelevät. Poliisit sanoivat äidilleni, että se mitä minulle tapahtui, oli niin suurta ja monimutkaista, että he keskittyivät vain muutamaan päätekijään, nykyään 22-vuotias kahden lapsen äiti ihmettelee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme