Mainos
Mainos

Brown ei eroa kulukorvausskandaalin vuoksi

Britannian pääministeri Gordon Brown kieltäytyy eroamasta kulukorvausskandaalin takia. Hän vakuuttaa, ettei kansanedustajien anneta enää lypsää verovaroja henkilökohtaisiin menoihinsa.

- Ihmiset ovat oikeutetusti vihaisia, koska heidän rahojaan on tuhlattu. Tätä on vaikea niellä varsinkin tässä taloustilanteessa, hän sanoo BBC:n haastattelussa.

Brown lupaa lisätä valvontaa ja kuittien tarkastuksia. Hän tyrmää kuitenkin opposition vaatimukset pikaisista vaaleista.

Telegraph-lehden kyselyn mukaan konservatiivit ja liberaalidemokraatit ovat ohittaneet Brownin työväenpuolueen. Konservatiivien kannatus olisi nyt 40 prosenttia, liberaalidemokraattien 25 prosenttia ja työväenpuolueen 22 prosenttia.

Britanniassa kansa on suuttunut muun muassa työväenpuolueen kansanedustajan kulukorvaushakemuksesta, jolla hän haki takaisin muutaman punnan lahjoitusta kirkon kolehtiin.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme