Mainos
Mainos

Brysselin iskusta selvinnyt: ”Takanani oli nainen vauva sylissään, seuraavaksi olin veressä”

Brysselin lentokenttäiskusta selvinneet ihmiset ovat alkaneet kertoa kauhunsekaisista kokemuksistaan, kun itsemurhapommittajat iskivät kentälle.

Uutiskanava CNN on haastatellut kahta iskussa loukkaantunutta henkilöä. Mason Wells roihahti lähes liekkeihin räjähdyksen takia. Kädessä ollut iPad katosi silmänräpäyksessä.

– Toinen puoli kehostani tuntui todella kuumalta ja sitten todella kylmältä, päälläni oli paljon nesteitä ja verta. Suuri osa verestä ei ollut minun, Wells kertoo.

– Tunnen rakkautta loukkaantuneita kohtaan. Minulla on todella paha mieli, tiedän, että kaikki eivät olleet yhtä onnekkaita kuin minä, hän jatkaa.

Toinen iskussa loukkaantunut kertoo olleensa jonottamassa, kun räjähdys iski. Hänen takanaan oli nainen vastasyntynyt vauva sylissään.

– Seuraavaksi huomasin makaavani maassa. Joka puolella oli tuhkaa ja harmaata. Ilmassa tuoksui palanut liha ja takkini oli peittynyt tahmeaan ruskehtavaan vereen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme