Mainos
Mainos

Brysselin julkinen liikenne seisoo monta päivää surmatyön takia

Brysselin julkinen liikenne on useita päiviä seisahduksissa tänään sattuneen veriteon takia.

Liikenneyhtiön tarkastaja oli aamulla selvittämässä bussin ja henkilöauton kolaria, kun henkilöauton kuljettajan tuttava kävi hänen kimppuunsa ja löi häntä päähän. 56-vuotias tarkastaja kiidätettiin kriittisessä tilassa sairaalaan, missä hän menehtyi vammoihinsa.

Pahoinpitelijä pidätettiin iltapäivällä. Myöhemmin ilmoitettiin, että kaikki julkinen liikenne on pysähdyksissä ainakin tiistaihin asti. Ammattiliittojen edustajat tapaavat tuolloin Belgian sisäministerin Joelle Milquet'n. Liikenne saattaa sen jälkeen päästä jatkumaan normaalisti.

-Vaadimme selkeitä ja tiukkoja toimia, emme pikkuaskeleita. Julkisen liikenteen turvallisuusongelmat eivät ole uusi juttu, sanoi liiton edustaja Robert Timmermans.

Milquet on luvannut tehdä vielä tämän kuun aikana hallitukselle uusia ehdotuksia julkisen liikenteen turvallisuuden parantamiseksi.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme