Mainos
Mainos

Burkaan verhoutuneet hyökkääjät tappoivat ainakin yhdeksän ja haavoittivat kymmeniä Pakistanissa

Ainakin yhdeksän kuoli ja 35 luokkaantui Luoteis-Pakistanissa Peshawarin maatalousoppilaitoksen kampukselle tehdyssä hyökkäyksessä varhain tänään, kertovat poliisi ja sairaalalähteet.

Burkaan verhoutuneet aseistautuneet hyökkääjät saapuivat kampukselle riksalla varhain paikallista aikaa ja avasivat tulen.

Poliisi ja asevoimat eristivät alueen ja tappoivat kaikki hyökkääjät noin kaksi tuntia hyökkäyksen alun jälkeen, kertoi asevoimien tiedottaja.

Haavoitteuneiden joukossa on ainakin oppilaitoksen opiskelijoita ja kamupksen vartija. Kampuksella asuu yleensä lähes 400 opiskelijaa, mutta pitkän viikonlopun takia paikalla oli tänään vain noin 120.

Pakistanin Taliban on ilmoittautunut iskun tekijäksi. Pakistanin Taliban on löyhästi liittoutunut naapurimaan Afganistanin Talibanin kanssa. Molemmat ova islamilaisia äärijärjestöjä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme