Mainos
Mainos

Bush avautuu vihdoin presidenttikaudestaan

Yhdysvaltain edellinen presidentti George W. Bush on pysytellyt tiukasti poissa julkisuudesta sitten kautensa päättymisen.

Hiljaisuus loppuu syksyllä, kun Bushin pitkään odotettu muistelmateos tulee myyntiin. Kustantajan mukaan Decision Points (Ratkaisujen hetket) -teos julkaistaan marraskuun 9. päivänä eli viikko kongressin vaalien jälkeen.

Kyseessä ei ole kustantajan mukaan perinteinen elämänkerta, vaan teos, jossa keskitytään Bushin kauden ratkaiseviin hetkiin ja päätöksiin, kuten syyskuun 2001 terrori-iskuihin ja Irakin sodan aloittamiseen.

Kirjan mainostetaan olevan "rehellinen ja henkilökohtainen kuvaus siitä, kuinka ja miksi hän teki kausiaan määritelleet päätökset".

Bushin Laura-vaimon muistelmateos Spoken From the Heart (Kerrottuna suoraan sydämestä) tulee puolestaan myyntiin jo ensi viikolla. Presidenttien puolisoiden muistelmat ovat olleet usein suurempia myyntihittejä kuin itse Valkoisen talon isäntien teokset.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme