Mainos
Mainos

Bush: Irakin ja Libanonin demokratia heiveröisellä pohjalla

Yhdysvaltain presidentti George Bush on viettänyt kuluneen viikon pohtien turvallisuuskysymyksiä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden sekä terrorismin vastaisten toimien asiantuntijoiden kanssa.

Yhdysvaltain presidentin George Bushin mukaan Irakin ja Libanonin demokratia on yhä varsin heikoissa kantimissa ja Yhdysvaltain turvallisuus edellyttää vahvaa läsnäoloa Lähi-idässä.

Bushin arvion mukaan terroriainekset pyrkivät pysäyttämään demokratian ja kansalaisvapauksien etenemisen sekä ruokkimaan ääriaineksia näissä maissa, joissa demokratia on vielä varsin nuorta.

Presidentti totesi, että näiden maiden tie kohti demokratiaa ja hyvää turvallisuustilannetta on varsin pitkä ja vaatii Yhdysvalloilta päättäväisyyttä ja uhrauksia.

Bush on viettänyt kuluneen viikon pohtien turvallisuuskysymyksiä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden sekä terrorismin vastaisten toimien asiantuntijoiden kanssa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme