Mainos
Mainos

Bush: Saddam ja bin Laden löydettävä ennen vetäytymistä

Yhdysvaltain presidentti George W. Bush vakuuttaa että Yhdysvallat pysyy Irakissa kunnes Irakin entinen johtaja Saddam Hussein ja Al- Qaida- verkoston johtaja Osama Bin Laden on löydetty.

George Bush


Yhdysvallat pysyy Irakissa ja Afganistanissa kunnes Irakin entinen johtaja Saddam Hussein ja al-Qaida-verkoston johtaja Osama bin Laden on löydetty, sanoi Yhdysvaltain presidentti George W. Bush perjantaina.

-Emme vetäydy, ennen kuin työ on tehty. Piste, Bush sanoi Financial Timesin ja Daily Telegraphin yhteishaastattelussa. Kun Bushilta kysyttiin tarkoittiko hän työn tekemisellä Saddamin ja bin Ladenin löytämistä, hän vastasi:

-Kyllä se on osa sitä. Mutta vielä suurempi tavoite on vapaa ja demokraattinen yhteiskunta. Se on tehtävämme. Tahdomme irakilaisten ymmärtävän, että he ovat hyvin kykeneviä johtamaan omaa maataan, Bush sanoi.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme