Mainos
Mainos

Bush varoittelee terrorismiuhasta

Yhdysvaltain presidentti George W. Bush on varoittanut amerikkalaisia tuudittautumasta väärään turvallisuudentunteeseen, vaikka hallinto on tuhoisien terrori-iskujen jälkeen ponnistellut kotimaassakin terrori-iskujen torjumiseksi.

-Elämä ei palaa koskaan normaaliksi niin pitkään kuin vihollinen väijyy varjoissa, tarkoituksenaan tappaa ja tuhota. Vihollisemme on haavoittunut, muttei murrettu. He haluavat edelleen iskeä uudelleen Amerikkaan, Bush sanoi Washingtonissa.

Bush puhui maan sisäisestä turvallisuudesta vastaavan ministeriön ensimmäisen toimivuoden johdosta järjestetyssä juhlatilaisuudessa. Hän tavoittelee uudelleenvalintaa ensi marraskuun presidentinvaaleissa.

- Vain 12 kuukaudessa, presidenttinne johdolla, olette tehneet lentomatkustamisesta turvallisempaa sekä vahvistaneet rajojemme ja infrastruktuurimme turvallisuutta, Bush sanoi ministeriön työntekijöille.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme