Mainos
Mainos

Bushin tyttäret viinaostoksilla

Yhdysvalloissa presidentti George Bushin kaksostyttäret ovat jälleen aiheuttaneet harmaita hiuksia isälleen. Tytöt jäivät kiinni yrittäessään ostaa alkoholia alaikäisinä ja väärennetyillä papereilla.

Kaksostytöt kävivät luvatta viinaostoksilla.

Yhdysvaltain presidentti George Bushin joutuu murehtimaan monenlaisista asioista maailmanpolitiikasta ympäristön suojelemiseen. Globaalisen tason huolten joukossa on yksi, joka on hyvin tuttu lukemattomille tavallisillekin ihmisille - oikuttelevat teini-ikäiset lapset. Ikävät perheuutisiet kantautuivat Valkoiseen taloon tällä kertaa perheen kotivaltiosta Teksasista. Presidentin 19-vuotiaat kaksoistyttäret kärähtivät yrityksestä ostaa alkoholia paikallisesta ravintolasta.Teksasissa laillinen ikäraja on 21 vuotta. Ravintolanpitäjän mukaan Jenna Bush yritti ostaa juotavaa käyttämällä jonkun toisenhenkilötodistusta. Hänen sisarensa Barbara oli myös paikalla. Missä tyttöjen turvamiehet olivat, sitä ei ole kerrottu.

Poliisi tutkii asiaa ja Valkoinen talo vaikenee

Tämä oli Jenna Bushille jo toinen kärähdys lyhyen ajan kuluessa. Viime kuussa hänet tuomittiin muutaman tunninyhteiskuntapalveluun ja alkoholivalistuskurssillesamasta rikkomuksesta. Jos hänet todetaan nyt syylliseksi, edessä on samat lääkkeet pitempänä versiona. Jenna Bush opiskelee ensimmäistä vuotta Teksasin yliopistossa. Hänen kaksoissisarensa Barbara Bush on puolestaan opiskelijana Yalen yliopistossa.

Yhdysvaltain tiedotusvälineille presidentin tyttärien toilailut tuovat mielenkiintoisen ongelman - pitäisikö niistä hienotunteisesti vaieta vai sopiiko niistä kertoa kaikelle kansalle. Lehdistö jätti edellisen presidentin tyttären Chelseya Clintonin omaan rauhaansa, mutta tuossa perheessä isä olikin skandaalien aiheuttaja. Bushin tyttärien sekoiluun on suhtauduttu sekä vähän vahingoniloisesti että myötätuntoisesti - vaikka isä olisi kuinka maailman mahtavin mies nuorison pitäminen aisoissa ei ole helppoa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme