Mainos
Mainos

Bushin vanha rattijuoppoustapaus tuli julki

Yhdysvaltain republikaanipuolueen presidenttiehdokas George W. Bushin edustaja myönsi varhain tänään todeksi sen, että Bush on vuonna 1976 pidätetty rattijuopumuksesta.

George W. Bush

Tuolloin 30-vuotias Bush sai 150 dollarin sakot alkoholin vaikutuksena alaisena ajamisesta ja menetti ajokorttinsa kahdeksi vuodeksi.
-Toivon, että kuvernöörin 24 vuotta sitten tekemällä virheellä ei ole vaikutusta vaalien viimeisiin päiviin, Bushin kampanjatiedottaja Karen Hughes korosti. Tiedon Bushin rattijuopumuksesta julkisti televisioasema Fox eilen.

Aiemmin Bush on avoimesti kertonut villistä nuoruudestaan ja myös siitä, että hän on lopettanut alkoholin käytön 14 vuotta sitten.
Ennen rattijuopumusuutista tehtyjen mielipidemittausten mukaan Bush on näyttänyt lisäävään johtoaan Yhdysvaltain presidenttikilvan viime metreillä. Esimerkiksi Washington Post -lehden viimeisimmän kyselyn mukaan 49 prosenttia äänestäjistä kannattaisi Bushia ja 45 prosenttia Gorea.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme