Mainos
Mainos

Bussi rotkoon Israelissa - yli 20 kuoli

Ainakin 26 ihmistä on kuollut Israelin historian tuhoisimpiin kuuluvassa bussiturmassa. Juuri Pietarista maahan saapuneita venäläisturisteja kuljettanut bussi suistui lähes sata metriä syvään rotkoon Eilatin pohjoispuolella.

Viranomaisten mukaan autossa oli noin 60 matkustajaa. Loukkaantuneita on liki 30. Monet heistä olivat onnettomuuden jälkeen kriittisessä tilassa. Tarkkaa syytä tieltä suistumiseen ei tiedetä, mutta silminnäkijöiden mukaan kuljettaja ajoi liian lujaa ja menetti bussin hallinnan ohitettuaan edellään kulkeneen auton.

Israelin radion haastatteleman silminnäkijän mukaan onnettomuuspaikka näytti "tappotantereelta". Hän kertoi bussin hajonneen pudotessaan ja osa matkustajista murskaantuneen sen alle.

Paikalle kiirehti yli 20 ambulanssia ja Israelin ilmavoimien helikoptereita. Radiossa peräänkuulutettiin kaikkia vapaalla olevia Eilatin sairaalan lääkäreitä ja sairaanhoitajia palaamaan välittömästi töihin.

Osa loukkaantuneista kuljetettiin hoitoon muihin israelilaisiin sairaaloihin.

(MTV3-STT-Reuters-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme