Mainos
Mainos

Video ei herkimmille: Bussi syöksyi ihmisten päälle Moskovassa – useita kuollut

Moskovassa ainakin neljä ihmistä on kuollut, kun bussi syöksyi alas jalankulkijoiden alikulkutunnelia. Venäläisen uutistoimisto TASSin mukaan kuolonuhreja olisi viisi. Uutistoimisto Reutersin mukaan 15 ihmistä on loukkaantunut. 

Viranomaisten mukaan kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan, eikä mikään viittaa terroritekoon. Mediatietojen mukaan bussin kuljettaja on pidätetty.

Onnettomuus on tallentunut Twitterissä jaettuun videoon. Videomateriaalia ei suositella herkimmille lukijoille.  

Tassin haastatteleman lähteen mukaan kuolonuhrien lukumäärä olisi noussut neljästä viiteen. Venäjän sisäministeriön edustaja on vahvistanut, että neljä ihmistä on kuollut.

Tass kertoo, että bussin syöksy tapahtui Moskovan länsiosassa lähellä Slavyansky Bulvarin metroasemaa. Viranomaisten lausuntoja siteeraavan Tassin mukaan tapahtumahetkellä lukuisat ihmiset olivat alikulkutunnelissa. 

Twitter-käyttäjän jakamat kuvat onnettomuuspaikalta. 

Turman syystä ei vielä ole tietoa. Viranomaiset tutkivat, oliko bussissa teknistä vikaa. Tassin mukaan turmabussin kuljettaja on työskennellyt työpaikassaa 17 vuoden ajan. 

Venäjällä on tänään normaali arkipäivä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme