Mainos
Mainos

CBS: Los Angelesin lentokentällä iso operaatio - ebolaepäily lentokoneessa

Ebolaepäily on aiheuttanut ison operaation Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä, kertoo CBS.

New Yorkista saapuneen lennon matkustajia ei päästetty koneesta, koska yksi heistä oli oksennellut ja potenut flunssaoireita.  

Lennolla ilmeisesti mukana ollut nainen kertoi Twitterissä, että matkustajia pidettiin koneessa liki kaksi tuntia. Hänen mukaansa kone ohjattiin kauas terminaaleista ja sen ympärillä pyöri pelastusviranomaisia suojavarusteissa.

Kapteeni kuulutti viranomaisten kiistelevän siitä, miten tilanteessa tulisi toimia. Lopulta sairas matkustaja siirrettiin ulos koneesta, ja muutkin matkustajat pääsivät jatkamaan matkaansa.  

Alustavien tietojen mukaan ebolaepäily oli aiheeton. Los Angelesin pelastuslaitoksen edustaja kapteeni Jamie Moore kertoi lehdistötilaisuudessa, että tapaukseen liittyi väärinkäsitys.  

-Ei ole syytä epäillä, että tämä ihminen olisi altistunut ebolavirukselle, Moore sanoi CBS:n mukaan ja lisäsi, että kyse oli luultavasti matkapahoinvoinnista.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme