Mainos
Mainos

Cheney edelleen piilossa

Yhdysvaltain varapresidentti Dick Cheney on edelleen poissa julkisuudesta. Hänet kuljetettiin sunnuntaina iskujen alettua salaiseen paikkaan. Siirtoa luonnehdittiin varotoimeksi.

Valkoisen talon tiedottajan Ari Fleischerin mukaan Cheneyllä on kaikki nykytekniikan välineet käytössään ja hän on täysin tapahtumien tasalla. Tällainen piilottelu on melko harvinaista, mutta Valkoisen talon mukaan maa on sodassa ja varotoimet siksi tarpeen.

Cheneystä tulee maan presidentti, jos George W. Bushille tapahtuu jotain. Fleicher ei suostunut kertomaan, milloin varapresidentti palaa takaisin toimistoonsa. Cheneyn poissaolo on nostanut epäilyjä hänen terveydentilastaan, mutta Valkoisen talon mukaan hän on kunnossa. 60-vuotiaalla varapresidentillä on ollut runsaasti sydänongelmia, joista hän on kärsinyt jo parinkymmenen vuoden ajan.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme