Mainos
Mainos

CIA julkisti tuhansia salattuja kansioita: Ufoja, avaruusolioita ja muuta yliluonnollista

CIA on julkaissut tuhansia ufoihin, lentäviin lautasiin tai muihin selittämättömiin ilmiöihin liittyviä, aiemmin salassa pidettyjä asiakirjoja verkkosivuillaan.

Suurin osa arkiston sisällöstä on lehdistöltä saatuja sähkeitä selittämättömistä ufohavainnoista. Mukana on myös Yhdysvaltain tiedustelupalvelun sisäisiä muistioita aiheeseen liittyen.

Kaikki julkaistut dokumentit ovat peräisin noin viidenkymmenen vuoden takaa, ja niiden salassapitoaika on tullut täyteen jo kauan sitten.

Se, että arkistojen avaus tapahtuu yhtä aikaa X-Files -tv-sarjan uudelleentulemisen kanssa ei liene sattumaa.  

– Vedimme esiin myös viisi dokumenttia, joiden avulla Mulderin skeptinen partneri, agentti Dana Scully voisi todistaa, että ufohavaintojen taustalla on tieteellisesti selitettävät syyt, tiedusteluviraston verkkosivuilla kerrotaan.

Arkistomaterialista löytyy asiakirjoja, joita agentti Fox Mulder käyttäisi mielellään vakuutellessaan muita maan ulkopuolisen elämän olemassaolosta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme