Mainos
Mainos

Cincinnatissa heräsi pelko: Pitävätkö huumekauppiaat aluetta testikenttänään?

Yhdysvalloissa viranomaiset epäilevät, että heroiinikauppiaat ovat pitäneet Cincinnatin aluetta Ohiossa eräänlaisena testialueena voimakkaan rauhoittavan eläinlääkkeen käyttämiseksi.

Yliannostukseen kuolleista huumeidenkäyttäjistä on löydetty eläinten rauhoittamiseen käytettävää lääkettä, joka voi olla jopa tuhansia kertoja morfiinia voimakkaampaa.

Maakunnan kuolemansyyntutkijan mukaan yliannostuskuolemien nopea nousu on herättänyt huolta siitä, huumekauppiaat ovat halunneet kokeilla, mitä yhteisössä tapahtuu, jos voimakasta rauhoittavaa lääkettä sekoitetaan heroiiniin tai sitä myydään suoraan.

Paikallisia viranomaisia on pyydetty julistamaan yleinen hätätila. Cincinnatin alueella on raportoitu 174 yliannostusta kuuden päivän ajalta. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot