Mainos
Mainos

Clevelandissa siepatut kiittivät tuesta: Olemme iloisia ja turvassa

Yhdysvalloissa sieppausvankeudesta vapautetut kolme naista ovat kiittäneet yleisöä saamastaan tuesta, kertoo uutiskanava CNN.

Amanda Berry, Michelle Knight ja Georgina (Gina) DeJesus ovat ilmaisseet kiitoksensa asianajajiensa välityksellä.

– Olette koskettaneet heidän sydämiään tavalla, jota he eivät ikinä unohda. Joten he sanovat yhdessä vielä kerran: "Kiitos. Kiitos todella paljon", kirjoittivat kolme lakimiestä viestissä.

27-vuotias Berry, 32-vuotiasKnight ja 23-vuotiasDeJesus löydettiin aiemmin tässä kuussa Clevelandissa yksityisasunnosta, jossa heitä oli pidetty vankina noin kymmenen vuotta. Amanda Berrylle oli syntynyt vankeuden aikana tytär, joka on kuusivuotias.

Naisille ja vankeudessa syntyneelle tyttärelle perustettu säätiö on kerännyt 650 000 dollaria eli yli 500 000 euroa. Lahjoittajia on lähes 7 000.

– Tuntemattomat ovat lähettäneet rahaa, tavaroita ja palveluita, ja tarjoutuneet auttamaan heitä kuin perheenjäseniä, ja he ovat tästä sanoinkuvaamattoman kiitollisia. Amanda, Gina ja Michelle, jotka eivät ole pyytäneet mitään, ovat hämmentyneitä tästä kaikesta.

– He haluavat teidän tietävän, että he voivat hyvin. He ovat iloisia ja turvassa.

– Heidän toipumisensa jatkuu, ja toipumiseen tarvitaan aikaa ja yksityisyyttä, luki julkisuuteen välitetyssä viestissä.

Naiset löydettiin aiemmin tässä kuussa, kun naapuri huomasi Amanda Berryn pyrkivän vimmatusti talosta ulos.

Naisten sieppauksista ja raiskauksista on syytettynä 52-vuotias Ariel Castro. Hänen epäillään siepanneen naiset vuosina 2002, 2003 ja 2004.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme