Mainos
Mainos

Clinton antaa todistajalausunnon videolle

Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton antaa todistajalausunnon Valkoista taloa ravistelleessa seksiskandaalissa 17. elokuuta, ilmoitta Clintonin yksityinen asianajaja. Presidentin lausunto erikoisyyttäjä Kenneth Starrille nauhoitetaan videolle Valkoisessa talossa mainittuna päivänä, kertoo asianajaja David Kendall.

Kendallin mukaan Clinton antaa todistajalausuntonsa vapaaehtoisesti saadakseen pikaisen ratkaisun koko juttuun.

Ilmoitus tuli päivä sen jälkeen kun Valkoisen talon entiselle harjoittelijalle Monica Lewinskylle oli myönnetty syytesuoja siinä tapauksessa, että hän todistaa suurelle valamiehistölle suhteistaan Clintoniin. Starr haluaa Lewinskyn kertovan valamiehistölle, oliko hänellä seksisuhde Clintoniin ja painostiko presidentti häntä tai muita vaikenemaan asiasta.

Sekä Clinton että Lewinsky ovat aiemmin valaehtoisesti kiistäneet tiedot seksisuhteesta, ja Clinton on julkisesti vakuuttanut, ettei hän ole pyytänyt ketään valehtelemaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme