Mainos
Mainos

Clinton ja Putin keskustelivat

Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton sanoi Venäjän virkaatekevälle presidentille Vladimir Putinille puhelinkeskustelussa tänään, että Venäjän ja Yhdysvaltojen suhteet ovat hyvällä pohjalla. Valkoisen Talon tiedottajan Joe Lockhartin mukaan presidentit keskustelivat kymmenminuuttisen puhelinkeskustelun aikana myös Tshetshenian tilanteesta.

Bill Clinton

Putin ja Clinton puhuivat tänään ensimmäistä kertaa presidentti Boris Jeltsinin eron jälkeen. Erotessaan virastaan Jeltsin vakuutti, että Venäjä tulee jatkamaan demokratian ja talousuudistusten tiellä.
-Presidentti Clinton sanoi, että Jeltsinin lausunto antaa hyvän pohjan maiden suhteille ja lisää luottamusta demokratian tulevaisuuteen Venäjällä, Lockhart kertoi.

Putin, Vladimir

-Presidentti sanoi myös, että vaikka mailla onkin erimielisyyksiä, erityisesti Tshetshenian suhteen, niillä on myös paljon yhteistä. Clinton ilmaisi myös halunsa edelleen vahvistaa maiden välisiä hyviä suhteita uuden presidentin aikana, Lockhart jatkoi.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme