Mainos
Mainos

Clinton: Serbien vetäytyminen tarpeen

Presidentti Bill Clinton totesi tänään, että uutiset Kosovon rauhansuunnitelmasta ovat "rohkaisevia", mutta samalla hän vakuutti sotilasliitto Naton jatkavan ilmaiskujaan Jugoslaviaan, kunnes serbijoukot ovat todennettavasti aloittaneet vetäytymisensä Kosovosta.

Presidentti Bill Clinton totesi torstaina, että uutiset Kosovon rauhansuunnitelmasta ovat "rohkaisevia", mutta samalla hän vakuutti sotilasliitto Naton jatkavan ilmaiskujaan Jugoslaviaan, kunnes serbijoukot ovat todennettavasti aloittaneet vetäytymisensä Kosovosta.

-Serbian johdon liikehdintä näiden ehtojen hyväksymiseksi on luonnollisesti tervetullut. Mutta aiempien kokemusten valossa, meidän on oltava varovaisia, Clinton sanoi.
-Siihen asti kunnes serbijoukot aloittavat todennettavasti vetäytymisensä Kosovosta, me jatkamme diplomaattisia ponnisteluja, mutta me jatkamme myös sotilastoimia, hän tähdensi.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme