Mainos
Mainos

Clinton vakuuttaa taistelun jatkuvan terrorismia vastaaan

Yhdysvallat rakentaa Kenian- ja Tansanian-suurlähetystönsä pikimmiten uudelleen ja lisää muiden amerikkalaiskohteiden turvallisuutta ympäri maailmaa terrorismin vastustamiseksi.

Hallituksensa aikeista kertoi presidentti Bill Clinton viikottaisessa radiopuheessaan illalla. Clinton kertoi, että amerikkalaiset diplomaatit työskentelevät ulkomailla kansallisen turvallisuuden ja vahvan maailmantalouden takaamiseksi Yhdysvaltain johtaessa edelleen "maailmaa kohti rauhaa, vapautta ja hyvinvointia".

Elokuun 7. päivän terrori-iskujen uhrien perheet ja ystävät haluavat Yhdysvaltain puolustavan yhtä voimakkaana kuin ennenkin vapautta ja demokratiaa kaikissa maissa ja kaikkien ihmisten puolesta, Clinton sanoi. Sekä republikaaniset että demokraattiset kongressinjäsenet ovat Clintonin mukaan suostuneet yhteistyöhön "Yhdysvaltain läsnäolon suojelemiseksi kaikkialla maailmassa".
(STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme