Mainos
Mainos

Clintonin juhliin New Yorkiin saavuttiin yli tuhannen kilometrin päästä: "Nyt on naisen aika"

Donna Brigandi Osekavage matkusti New Yorkiin Hillary Clintonin juhliin erikseen kotoaan Atlantan Georgiasta yli tuhannen kilometrin päästä. Hän ei ollut varma, pääsisikö juhliin, mutta halusi joka tapauksessa olla New Yorkissa vaalituloksen ratketessa.

Kun hänelle tarjoutui mahdollisuus noutaa lippu juhlaan New Yorkista vaalipäivää edeltävänä viikonloppuna, eikä hän itse päässyt paikalle, hän palkkasi kuriirin noutamaan lipun. Niin kovasti hän halusi olla paikalla juhlimassa, jos Yhdysvallat saa ensimmäisen naispresidenttinsä.

– Kunpa tyttäreni voisi olla mukanani. Olemme molemmat hyvin innoissamme Clintonista.

15-vuotiaan tyttärensä sijaan 46-vuotias Brigandi Osekavage lähti kuitenkin vaalivalvojaismatkalle ystävänsä Tamara Stevensin kanssa. Myös Stevensille ilta on hyvin tärkeä.

– Nyt on naisen aika. Kaikki tietävät, että naiset ovat paljon parempia saamaan asioita aikaan, Stevens sanoo.

– Olemme parempia neuvottelemaan ja tekemään kompromisseja.

Stevens päättää perustelunsa viittaamalla vaaliväittelyyn, jossa Trump sai monien naisten vihat niskoilleen kutsumalla Clintonia häijyksi naiseksi.

– Ja tarvittaessa osaamme olla hyvin häijyjä!

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme