Mainos
Mainos

Clintonin syyteprosessi lykkääntyy iskujen takia

Yhdysvaltain edustajanhuoneen tuleva puhemies Bob Livingston on ilmoittanut, että presidentti Bill Clintonin syytteeseen asettamista koskeva keskustelu lykkääntyy Irakin tilanteen takia. Edustajainhuoneen republikaaniryhmä päätti aiemmin, että keskustelua lykätään ainakin päivällä.

Keskustelun oli määrä alkaa torstaina iltapäivällä Suomen aikaa. Livingstonin mukaan syytekeskustelu saattaa lykkääntyä jopa lauantaihin, tai "muuhun lähitulevaisuuteen". Vaikutusvaltainen edustajainhuoneen jäsen, republikaani Dick Armey epäili keskiviikkona Clintonin motiiveja ilmaiskujen suhteen. Useat republikaaniryhmän edustajat olivat aiemmin vihjanneet, että Clintonin motiivit Irakin-iskuista eivät olisi puhtaat ja että hän yritti vain kääntää huomiota omista ongelmistaan. Armey sanoi, että mikäli näin on käynyt, presidentti on menettämässä kyvyn johtaa maataan.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme