Mainos
Mainos

Clintonit ovat netonneet yli 25 miljoonaa puhumalla

Hillary ja Bill Clinton ovat ansainneet ainakin 30 miljoonaa dollaria, eli noin 26 miljoonaa euroa, viime vuoden tammikuusta lähtien. 

Summasta yli 25 miljoonaa dollaria on tullut noin 100 puheesta. Demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Hillary Clinton on lisäksi saanut muistelmakirjastaan Hard Choices yli viiden miljoonan dollarin tulot.  

Hillary Clintonin kuten muidenkin presidenttikilpaan pyrkivien oli ilmoitettava taloudellisesta tilanteestaan Yhdysvaltain viranomaisille kuun puoliväliin mennessä. 

Clintonien omistuksien arvo on vähintään 11,3 miljoonaa dollaria, mutta luku saattaa olla paljon suurempikin, sillä ilmoituksessa ei tarvinnut kertoa esimerkiksi henkilökohtaisista asunnoista.  

Yksi vuoden 2016 presidentinvaalien teemoista on tällä haavaa taloudellinen epätasa-arvo. Myös Hillary Clinton otti aiheen esille kertoessaan pyrkivänsä ehdokkaaksi.  

– Tavalliset amerikkalaiset tarvitsevat puolustajan, ja minä haluan olla se puolustaja, Clinton ilmoitti. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme