Mainos
Mainos

CNN ja BBC: Yhdysvalloissa ihmisiä haavoittunut yliopistoammuskelussa

Yhdysvaltalaisen uutiskanava CNN:n ja brittiläisen BBC;n mukaan Yhdysvalloissa Tenneseen osavaltiossa Nashvillen yliopiston alueella on tapahtunut ammuskelu. 

Viranomaiset kertovat CNN:lle, että kolme ihmistä on haavoittunut myöhään torstai-illalla paikallista aikaa, eli Suomen aikaa perjantaiaamulla. Heidät on viety sairaalaan. 

Uutistoimisto Reuters kertoo paikallisiin mediatietoihin viitaten, että ainakin yksi loukkaantuneistao lisi kriittisessä tilassa. Ammuskelussa on saattanut mediatietojen mukaan olla koulun oppilaita.

Medioiden mukaan on epäselvää, onko ampuja yhä kampusalueella. Yliopiston sisäänkäynti on suljettu. Uutistoimisto AP:n mukaan tilanne saattaa jo olla ohi. 

Uutistoimisto Reuters ja BBC kertovat, että aikaisemmin tässä kuussa saman yliopiston kampusalueella tapahtuneissa kotibileissä loukkaantui kolme ihmistä ammuskelussa.

Lokakuun alussa yhdeksän ihmistä kuoli Oregonin osavaltiossa tapahtuneessa opistoammuskelussa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme