Mainos
Mainos

CNN julkaisi huiman videon Irma-myrskyn keskeltä: Meri kiehuu ja raivoava tuuli piiskaa palmuja

Videoraportti näyttää Irma-myrskyn voimakkuuden Kuubassa: talot ovat peittyneet veden alle, sähköt ovat poikki ja kirjat lentelevät päin toimittajaa.

CNN:n toimittaja Patrick Oppman teki Kuubassa videoraporttia vain hieman ennen pahinten myrskytuulten iskemistä. Video näyttää Irman voiman varsin konkreettisesti.

Jo raportin alussa tuulee niin, että takki lentää toimittajan kasvoille.

– Täällä tuulee todella. Luulen, että tämä on vasta tämän hyvin voimakkaan myrskyn alkua, Oppman toteaa videon alussa.

Niin se onkin. Myöhemmin Oppman kertoo, että sähköt ovat menneet ja monet paikallisista taloista ovat jääneet veden alle.

– Ihmiset asuvat täällä matalissa taloissa ja monien kodit ovat tällä hetkellä veden alla, Oppman sanoo ja osoittaa aluetta, jolla on aiemmin ollut asuntoja ja joka nyt on peittynyt veteen.

Raportti päättyy, kun Oppmania kohti alkaa lennellä tavaroita tuulessa. Hän jatkoi kuvaamisen jälkeen matkaa Floridan Keys-saarille.

Irma on historian voimakkain Atlantilla mitattu hurrikaani. Se on saavuttamassa Floridan joko asteikon voimakkaimpana, viitoskategorian hurrikaanina tai neloskaterogian myräkkänä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme