Mainos
Mainos

Rekasta löytyi kahdeksan ruumista, joista kaksi lapsia – läkähtyivät hengiltä? Loukkaantuneita 30, suurin osa taistelee hengestään

Poliisi on löytänyt eilen kahdeksan ruumista puoliperävaunurekasta Yhdysvaltain Teksasissa San Antoniossa.

Rekka oli pysäköitynä paikallisen Walmart-kaupan parkkipaikalle.


– Saimme soiton Walmartin työntekijältä, jossa meitä pyydettiin tulemaan tarkastamaan, onko kaikki rekassa kunnossa, San Antonion poliisi William McManus kertoi tiedotustilaisuudessa.

Poliisi kertoo, että henkilö oli tullut rekalta pyytämään vettä työntekijältä. Työntekijä piti tilannetta epäilyttävänä ja otti yhteyttä poliisiin, jonka jälkeen karmea löytö paljastui.

San Antonion poliisipäällikönWilliam McManusin ja pelastuslaitoksen johtajan Charles Hoodin mukaan kuolleiden lisäksi rekasta löytyi 30 loukkaantunutta, joista 17 vammat ovat hengenvaarallisia. Muiden tila on vakava. Expressen kirjoittaa, että kuolleista kaksi on lapsia.

McManusin mukaan kyse on epäillystä ihmissalakuljetuksesta. BNO Newsille antamassaan lausunnossa poliisipäällikkö sanoo, ettei rekan ilmastointi toiminut. Kens 5 -kanavan mukaan rekassa ei ollut ilmastointia ollenkaan.

Poliisin mukaan alueen turvakameroista selvisi, että osa rekassa olleista oli tultu hakemaan autoilla ennen kuin poliisi ehti paikalle. Poliisi ei tiedä, kuinka monta ihmistä selvisi rekasta elossa.  

Poliisi on ottanut kiinni rekan kuljettajan. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, mistä rekka on tullut tai minkä maalaisia ihmiset ovat.

San Antonio on muutaman tunnin ajomatkan päässä Yhdysvaltojen ja Meksikon rajasta. Keli on ollut alueella kuuma ja kuiva.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme