Mainos
Mainos

CNN: Koulurakennus romahti osittain räjähdyksessä Minnesotassa – kaksi kuollut

Yhdysvalloissa ainakin kaksi henkeä on kuollut Minnesotan osavaltiossa koulussa tapahtuneessa räjähdyksessä, kertoo uutiskanava CNN. Uutiskanavan mukaan lisäksi yhdeksän on viety sairaalaan. Osa loukkaantuneista on kriittisessä tilassa.

Poliisin mukaan kuolleet kuuluvat koulun henkilökuntaan, CNN kertoo. Poliisi ei kuitenkaan vielä antanut heistä tarkempia tietoja.

Pelastusviranomaiset etsivät mahdollisia uhreja rakennuksen rauniosta.

Räjähdys tapahtui Minneapolisin kaupungissa yksityisessä koulurakennuksessa. Osa koulurakennuksesta on romahtanut räjähdyksen seurauksena. Viranomaiset epäilevät rakennuksen romahtaneen kaasuräjähdyksen vuoksi.

Tapahtuma-aikaan lähistöllä olleen silminnäkijän mukaan kaksi miestä oli huutanut ennen räjähdystä: "Kaasua! Menkää ulos!". Silminnäkijän mukaan pian tämän jälkeen koululla oli tapahtunut räjähdys.

Koulussa oli tapahtuma-aikaan tavallista vähemmän ihmisiä, sillä oppilaitos on kesätauolla. Koulun mukaan kaikki muut henkilökuntaan kuuluvat ja kesäopiskelijat on tavoitettu.

Juttua ja otsikkoa päivitetty 3.8. kello 6.07: Kadoksissa ollut lyödettiin kuolleena.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme