Mainos
Mainos

CNN: New Yorkin vankikarkureista uusia havaintoja

New Yorkin vankikarkurien etsinnät keskittyvät nyt maalaisalueelle New Yorkin osavaltion lounaisosassa

Richard Matt ja David Sweat ovat olleet nyt karkuteillä yhteensä 16 päivää. Viimeisin mahdollinen havainto heistä tehtiin Pennsylvanian osavaltion rajalla. Silminnäkijät kertovat nähneensä kaksi miestä junaradalla lähellä Friendshipin kaupunkia, kertoo poliisi.

Poliisi ei kuitenkaan ole vahvistanut havaintoa, mutta CNN:n lähteen mukaan havainto on uskottava, ja paikalla on useita etsintä partioita.

Alueen seriffin viraston mukaan silminnäkijä johdatti poliisin jalanjälkien luo alueella. Poliisit tutkivat jälkiä, varmistaakseen kuuluvatko ne karkureille.

Jos Matt ja Sweat todella olivat Friendshipissä, se tarkoittaa, että he ovat matkustaneet yhteensä lähes 500 kilometriä karkumatkansa aikana.

2000 asukkaan Friendshipissä mahdolliset havainnot ovat herättäneet pelkoa ja kummastusta. 80-vuotias Gary Baker kertoo, että on kauhuissaan mahdollisten tappajien oleskelusta alueella.

Baker kertoi CNN:lle istuvansa kotonaan ovet lukittuina ja kivääri sylissään, kunnes asiaan saadaan varmuus.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme