Mainos
Mainos

Coca Colan resepti netissä

Amerikkalainen This American Life -radio-ohjelma on aiheuttanut valtavan kohun julkaisemalla Coca-Colan reseptin.

Radio-ohjelman tekijät olivat törmänneet atlantalaislehden artikkeliin vuodelta 1979. Artikkelissa oli valokuva Coca Colan luojan John Pembertonin käsinkirjoittamasta reseptistä, josta näki selvästi käytetyt ainesosat ja niiden määrät - jopa salaisen 7X-uutteen

- Luulemma löytäneemme Coca Colan reseptin. Se on ollut kaikkien halukkaiden ulottuvilla, radio-ohjelman juontaja Ira Glass hehkutti.

Radio-ohjelman nettisivut kaatuivat pian juontajan paljastuksen jälkeen, kun ihmismassat ryntäsivät nettiin tutkimaan Coca-Colan reseptiä.

Coca Cola kiistää

Coca Cola kiistää reseptin oikeellisuuden. Yhtiön tiedottajan Kerry Tresslerin mukaan Coca Colan resepti on ja pysyy yhtiön tarkimmin varjeltuna salaisuutena.

- Resepti on yhtiömme arvokkain salaisuus, emmekä me aio sitä paljastaa. Coca Cola on yksi maailman arvokkaimmista tuotemerkeistä ja se tietysti kiinnostaa ihmisiä, Tressler toteaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme