Mainos
Mainos

Depardieu haukkui Putinin vastustajia

Venäjän kansallisuuden saanut ranskalaisnäyttelijä Gerard Depardieu on syyttänyt presidentti Vladimir Putinin vastustajia näkemyksen puutteesta.

– Venäjän oppositiolla ei ole ohjelmaa, sillä ei ole mitään, Depardieu sanoi ensimmäisessä Venäjän kansalaisena antamassaan henkilöhaastattelussa paikallisessa tv:ssä.

Depardieu sai viikko sitten Putinilta Venäjän passin.

Haastattelussa Depardieu myös kritisoi punkryhmä Pussy Riotin lähes vuoden takaista "punkrukousta". Kaksi ryhmän jäsentä istuu yhä vankilassa esityksen takia.

Depardieun mielestä naiset olisivat saaneet pahemman rangaistuksen, jos he olisivat esiintyneet moskeijassa arabimaassa.

– Kuvittele, jos nämä naiset kävelisivät moskeijaan - he eivät pääsisi sieltä ulos elävinä, näyttelijä totesi haastattelun toisessa kohdassa, joka oli ilmeisesti nauhoitettu kännykän avulla.

Depardiu ja Putin ovat kertoneet olevansa ystäviä. Putinin vastustajat ovat kritisoineet runsaasti 64-vuotiasta ranskalaisnäyttelijää.

(MTV3 - STT - AFP)

Katso Gerard Depardieun kommentit:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme