Mainos
Mainos

Diana ennusti kuolemansa?

Brittilehti Daily Mirror on julkaissut kirjeen, jossa prinsessa Diana ennusti kuolemansa.

Prinsessa Diana kirjoitti kymmenen kuukautta ennen kuolemaansa kirjeen, jossa hän ennusti kohtalonsa.

Diana kirjoitti hovimestarilleen Paul Burrellille, että häntä vastaan suunnitellaan onnettomuudeksi lavastettavaa auto-kolaria, jossa hän tulee saamaan vakavia päävammoja. Elokuussa 1997 Diana sai surmansa auto-onnettomuudessa Pariisissa.

Kirjeen eilen julkaissut brittilehti Daily Mirror ei lakiteknisistä syistä voinut kertoa, ketä Diana salaliitosta epäili. Varmaa kuitenkin on, että vaatimukset Dianan kuoleman perusteellisesta selvittämisestä kasvavat entisestään.

Diana ajatteli, että prinssi Charles ei voisi avioerosta huolimatta aloittaa uutta elämää, niin kauan kuin Diana itse jatkaisi julkisuuden valokeilassa. Diana uskoi, että hänet haluttiin raivata pois tieltä, jotta Charles voisi mennä uudelleen naimisiin. Tänä päivänä yhä useampi pitää tätä myös mahdollisena.

Yksi syy ajoitukseen on varmasti se, että 12 vuotta Dianan hovimestarina toiminut Burrell julkaisee ensi viikolla kirjan ajastaan kuningasperheen palveluksessa. Mehukas paljastus on oiva apu kirjan markkinoinnissa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 20.10.2003).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme