Mainos
Mainos

Diana-turman tutkimukset jatkuivat Ranskassa

Prinsessa Dianan kuolemaan johtaneen kolarin tutkimuksia on jatkettu Pariisissa. Viranomaiset eristivät eilen illalla tunnelin, jossa kohtalokas onnettomuus tapahtui.

Tutkijat lavastivat kolmen viikon takaisen kolarin löytääkseen vastauksia vielä avoinna oleviin kysymyksiin onnettomuuden syistä. Onnettomuusalue eristettiin viisi tuntia kestäneiden tutkimusten ajaksi. Eilisissä tutkimuksissa oli mukana myös onnettomuusauto, joka kuljetettiin paikalle tiukasti vihreään muoviin käärittynä.

Vielä ei tiedetä tuottiko eilinen tutkimus uusia tuloksia. Eräs tutkimuksessa mukana olleista kertoi eilen, että tässä vaiheessa onnettomuuden pääsyinä voidaan pitää alkoholia ja liian kovaa ajonopeutta. Siis samoja syitä, jotka ovat useimpien auto-onnettomuuksien takana. Mikäli näin on onnettomuusautoa seuranneita valokuvaajia tuskin tullaan syyttämään kuolemantuottamuksesta.

Tutkimusten mukaan Dianan kuoleman syynä ei myöskään ollut se, että onnettohetkellä paikalla olleet olisivat vitkastelleet ensiavun kutsumisessa paikalle. Vielä tällä hetkellä mystisestä, toisen auton roolista tapahtuneessa onnettomuudessa ei ole saatu lisätietoja.
(MTV3/Satu Vainio)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme