Mainos
Mainos

Dole aivan Clintonin kintereillä

Yhdysvaltain republikaanien ja demokraattien presidenttiehdokkaat ovat vain runsaan viiden prosenttiyksikön päässä toisistaan, ilmenee tänään julkistetusta kyselystä.

Uutistoimisto Reuterin teettämän kyselyn mukaan presidentti Bill Clintonin etumatka republikaanien ehdokkaaseen Bob Doleen on vain 5,2 prosenttiyksikköä. Kysely tehtiin sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina, ja siinä oli mukana yli tuhat ihmistä.

Clintonia ilmoitti kannattavansa 41,5 prosenttia kysellyistä, kun taas Dolen tukijoiksi ilmoittautui 36,3 prosenttia kysellyistä. Texasilainen miljardööri Ross Perot sai taakseen 7,4 prosenttia kysellyistä. Kantaansa ei ollut vielä päättänyt 14,2 prosenttia kyselyyn osallistuneista.

Reuterin edellisessä kyselyssä 6. elokuuta oli Dole 12 prosenttiyksikköä Clintonin jäljessä. Yhdysvaltain presidentinvaalit pidetään 5. marraskuuta.
(STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme