Mainos
Mainos

Düsseldorfin kaupunkiradalla pommi-isku

Düsseldorfissa varauduttiin illalla jo toiseen pommiräjähdykseen. Syynä oli poliisin saama soitto, jossa kerrottiin uudesta rautatieasemalla olevasta pommista. Toista pommia ei ole toistaiseksi kuitenkaan löydetty.

Wehrhahnin paikallisrautatieasemalla Düsseldorfissa räjähti eilen sirpalepommi, joka haavoitti ainakin yhdeksää ihmistä. Kahden loukkaantuneen tila on kriittinen. Toinen heistä on raskaana oleva nainen, joka menetti räjähdyksessä lapsensa ja toisen jalkansa. Viranomaistietojen mukaan useat uhreista eivät olleet saksalaisia, vaan ulkomaalaisia, jotka olivat palaamassa läheisestä kielikoulusta saksan tunneilta.

Onnettomuus tapahtui asemalle johtavassa jalankulkutunnelissa. Poliisin mukaan mikään taho ei ole ilmoittautunut syylliseksi räjähdykseen. Viranomaistietojen mukaan mikään ei myöskään viittaa siihen, että pommiin liittyisi jokin poliittinen motiivi.
(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme