Mainos
Mainos

Dutroux'n talosta löytyi kaksi ruumista

Belgian poliisi on löytänyt lasten raiskauksiin syylliseksi todetun Marc Dutroux'n omistamasta talosta kahden teini-ikäisen tytön ruumiit. Dutroux on aiemmin tunnustanut siepanneensa tytöt.

Tytöt katosivat vuosi sitten elokuussa belgialaisessa Ostenden satamakaupungissa. Poliisi kertoi aiemmin eilen löytäneensä ihmisen jäännöksiksi uskottuja luita talon vieressä olleen vajan alta.

Pakastettuja ruumiita brysseliläisravintolassa

Pedofiiliskandaali hallitsee edelleen belgialaislehtien otsikoita, mutta tänään niissä kerrottiin myös toisesta irvokkaasta löydöstä.

Libanonilaisesta ravintolassa Woluwen kaupunginosassa Brysselissä löytyi kolme pakastettua ruumista. Ravintolan omistaja on kateissa, ja ravintolasta löytyi veritahroja ja väkivallan merkkejä.

Pakastetuista vainajista kaksi oli nuoria naisia, mutta tapauksella ei uskota olevan yhteyksiä pedofiilijuttuun. Kolmannesta ruumiista puuttuu osia, mutta niiden uskottiin löytyvän toisesta pakastimesta. Kuolinsyitä ei vielä ole saatu selville, koska ruumiit olivat umpijäässä.

Ravintola Baalbek on perinteikäs ja tunnettu. Se on ollut myös Brysselin suomalaisyhdyskunnan suosiossa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme