Mainos
Mainos

Ecclestone antoi miljoonan työväenpuolueelle

Formula 1:n vaikutusvaltainen johtaja Bernie Ecclestone lahjoitti ennen Britannian viime vaaleja miljoonaa puntaa eli runsaat kahdeksan miljoonaa markkaa oppositiossa olleelle labourille eli työväenpuolueelle.

Labour on joutunut viime päivinä melkoisen arvostelun kohteeksi, kun hallituspuolue perääntyi vaalilupauksestaan ja päätti sallia tupakkamainokset poikkeusluvalla rahakkaassa F1:n MM-sarjan Britannian osakilpailuissa.

Puolueen edustaja kertoi, että summa maksetaan takaisin. Labourista on koko ajan sanottu ettei lahjoituksella ja tupakkamainonnan sallimisella grand prix -kisoissa ole tekemistä toistensa kanssa. Työväenpuolueesta on sanottu, että mainonnan salliminen perustuu pelkoon siitä, että jos kielto olisi tullut, MM-kisat vain siirtyisivät maihin, joissa tupakkamainontaa koskevat lievemmät säädökset.

Ecclestonen lahjoitus vaikuttaa mahdollisesti kuitenkin siihen, että Britannian poliittisten puolueiden rahoitusta koskenutta tutkimusta kiirehditään.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme