Mainos
Mainos

"Edes tv-sarjassa tätä ei voisi pitää uskottavana" – sukellusvene-Madsenin kyydissä olleen toimittajan järkyttävä kohtalo MTV:n rikostoimittajien syynissä

Tanskalaiskeksijä Peter Madsenin oikeudenkäynti alkoi tänään Kööpenhaminassa. MTV Uutisten rikostoimittajat Pekka Lehtinen ja Jarkko Sipilä ruotivat tapausta MTV Uutisten netin erikoislähetyksessä.

Madsenia syytetään ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta sekä muun muassa seksuaalirikoksesta. Pekka Lehtinen arvioi, että oikeudenkäynnistä tulee mielenkiintoinen, sillä koko tapahtumasarja on ollut niin poikkeuksellinen.

– Kun ajattelee tätä tapahtumasarjaa, niitä tietoja mitä tässä pitkin matkaa on tihkunut ja toinen toistaan uskomattomampia käänteitä. Murhasyyte ja yksityiskohdat, joita tähän mennessä tiedetään, kertoo kyllä häikäilemättömästä, julmasta, ellen sanoisi jopa täysin sairaasta teosta, Pekka Lehtinen sanoi MTV:n erikoislähetyksessä.


"Täysin poikkeuksellinen"

MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilän mukaan Madsenin teko sekä tapahtumien ympärillä oleva draama on täysin poikkeuksellinen.

– Ylipäätään jonkun keksijän rakentama sukellusvene lähetetään merelle ja se uppoaa sinne. Siinä vaiheessa ei mitään henkirikosepäilyjä, vaan luullaan, että toimittaja on hukkunut. Sitten rupeaa löytymään ruumiinosia ja paljastuukin murhaksi. Onhan tämä täysin poikkeuksellinen, edes ruotsalaisessa- tai tanskalaisessa tv-sarjassa tätä ei voisi pitää uskottavana, Sipilä sanoo.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme