Mainos
Mainos

Egypt Airin turmakoneen uhreista löytyi jälkiä räjähteistä

Välimereen toukokuussa pudonneen EgyptAirin lentokoneen uhreista on löydetty jälkiä räjähteistä, kertoo Egyptin ilmailuministeriö.  

Ministeriön mukaan löydön tehnyt tutkijakomitea on siirtänyt asian Egyptin valtionsyyttäjälle. Egyptin lain mukaan tapaus siirtyy syyttäjälle, "jos tutkintakomitea epäilee onnettomuuden johtuneen rikollisesta toiminnasta", kertoo ministeriö.

EgyptAirin kone oli matkalla Pariisista Kairoon, kun se katosi tutkasta Välimerellä. Tutkijoiden mukaan lentokoneessa syttyi tulipalo joko ohjaamossa tai ohjaamon lähellä, ennen kuin se putosi mereen Kreetan ja Egyptin pohjoisrannikon välille.

Kaikki koneessa olleet 66 ihmistä kuolivat. Koneessa olleista 40 oli egyptiläisiä ja 15 ranskalaisia. Egyptin ilmailuministeriö on sanonut aiemmin, että terrori-isku on todennäköisin syy lentokoneen putoamiselle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme