Mainos
Mainos

Egyptin sisäministeri yritettiin murhata

Egyptin sisäministeri on selvinnyt salamurhayrityksestä. Egyptiläismedian mukaan ministeri Mohamed Ibrahimin autosaattueen kohdalla räjäytettiin pommi Kairossa.

Iskun tekijästä ei ole tietoa. Ensitietojen mukaan räjähteet oli kätketty autoon, joka oli pysäköity kadun varteen lähellä Ibrahimin kotia Nasrin kaupunginosassa Kairon itäpuolella.

Toisten tietojen mukaan räjähde heitettiin Ibrahimin autosaattuetta kohti läheisestä rakennuksesta. Turvallisuuslähteiden mukaan poliisi ampui kaksi hyökkääjää.

Valtiollinen Mena-uutistoimisto kertoo, että räjähdyksessä haavoittui useita sivullisia. Toisten tietojen mukaan haavoittuneita on ainakin kymmenen.

Sisäministerinä Ibrahim johtaa poliisijoukkoja, jotka ovat olleet mukana hajottamassa syrjäytetyn presidentin Mohamed Mursin kannattajien protesteja.

Ibrahim varoittaa, että häneen kohdistunut isku on vain alkua terrorismin aallolle Egyptissä. Hän kehottaa kansalaisia olemaan varovaisia.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme