Mainos
Mainos

Egyptin suurlähettiläs siepattu Irakissa

Uutistoimistojen mukaan aseistautuneet miehet sieppasivat Egyptin Irakin-suurlähettilään eilisiltana. Egyptin ulkoministeriö ei kuitenkaan ole vahvistanut tietoja.

Egyptin Irakin-suurlähettiläs Ajheb al-Sherif on siepattu Irakissa, kertoivat uutistoimistot tänään diplomaattilähteisiin viitaten. Egyptin ulkoministeriö ei kuitenkaan vahvistanut tietoja.

Mahdollisen sieppauksen kulusta ei ollut tarkkoja tietoja. Nimettömänä pysytelleen diplomaattilähteen mukaan suurlähettiläs olisi siepattu Bagdadissa myöhään eilisiltana.

- Hän oli illalla ostamassa sanomalehteä, kun kahdessa autossa olleet aseistautuneet miehet sieppasivat hänet, nimettömänä pysytellyt egyptiläisdiplomaatti kertoi.

Suurlähettiläs nimitettiin tehtäväänsä viime kuun alussa.

Poliisi on eristänyt suurlähetystön alueen, ja paikalle on saapunut lisää turvallisuusjoukkoja, paikalla ollut AFP:n toimittaja kertoo.

Viime vuonna Bagdadissa siepattiin kokenut egyptiläisdiplomaatti, joka vapautettiin vahingoittumattomana muutaman päivän kuluttua.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme