Mainos
Mainos

"Ei pystynyt päästämään irti" – Mies asui yli vuoden äitinsä ruumiin kanssa

Mies oli asunut samassa asunnossa äitinsä ruumiin kanssa yli vuoden Pohjois-Carolinan syrjäseudulla Yhdysvalloissa.

Poliisi kohtasi viime viikolla järkyttävän näyn löytäessään asunnosta yli vuosi sitten kuolleen naisen ruumiin. Naisen poika oli asunut yli vuoden samassa asunnossa ruumiin kanssa, uutisoi paikallinen uutismedia WRAL.

Naisen vuokraisännän tytär oli ottanut poliisiin yhteyttä jo viime keväänä, kun hän ei ollut nähnyt naista vähään aikaan ja vuokranmaksukuittien allekirjoitus näytti erilaiselta kuin ennen.

Yhteydenotto ei kuitenkaan johtanut toimenpiteisiin ennen viime viikkoa, jolloin viranomaiset tekivät tarkistuskäynnin naisen asunnolle.

Kuolinsyy ei selvillä

Joyce Law löytyi tarkastuksen yhteydessä kuolleena makuuhuoneestaan. Hänen arvioidaan kuolleen viime vuoden tammikuussa. Asunnosta löytyi myös viime lokakuussa kuolleen koiran ruumis.

Poliisi on kuulustellut Lawn aikuista poikaa, joka asui samassa asunnossa.

Naisen kuolinsyytä ei ole vielä saatu selville, mutta poliisin mukaan ei ole viitteitä siitä, että asiassa olisi syytä epäillä rikosta. Poika otettiin huostaan mielentilatutkimusta varten, mutta hänet vapautettiin.

Perheen tuntenut nainen kertoo WRAL:lle pojan sanoneen, ettei hän pystynyt päästämään äidistään irti, eikä siksi halunnut päästää ketään hakemaan ruumista pois, vaikka tiesikin äidin olevan kuollut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme