Mainos
Mainos

Eilatiin tehty isku ei vaikuta vielä turistimatkoihin

Etelä-Israelissa sijaitsevaan Eilatiin tehty raketti-isku ei ainakaan vielä vaikuta turistimatkoihin. Näin kerrotaan Apollomatkoilta ja Aurinkomatkoilta.

Aurinkomatkojen viestintäpäällikön Annina Metsolan mukaan matkanjärjestäjät seuraavat tarkasti tilanteen kehittymistä ja ulkoministeriön matkustusohjeita.

– Jos siltä alkaa näyttää ja ulkoministeriö ohjeistaa, että sinne ei ole turvallista matkustaa, niin sitten ryhdytään heti toimenpiteisiin, Metsola arvioi tilannetta MTV Uutisille.

Eilat on suomalaisille talvikauden kohde eikä tilanne ole Apollomatkojan mukaan vielä ehtinyt huolestuttaa matkailijoita.

– Yhteydenottoja ei ole juurikaan tullut. Elokuusta eteenpäin kysyntä kiihtyy ja varmaan silloin ihmiset alkavat arvioivat tilannetta uudestaan. Monet Eilatiin matkustavat ovat käyneet siellä usein ja ovat tottuneet tällaiseen uutisointiin eivätkä ole yleensä kauhean huolestuneita, toteaa maajohtaja Eva Torra.

Aurinkomatkat myy vuosittain useampia tuhansia matkoja Eilatiin. Apollomatkoilla asiakkaita on satoja. Lisäksi matkoja myy ainakin Lomamatkat. Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme