Mainos
Mainos

Eläintarhasta kadonnut kobra kertoo pakomatkastaan Twitterissä

Newyorkilaisesta eläintarhasta kadonnut egyptinkobra on liittynyt suosittuun mikroblogipalvelu Twitteriin - ainakin leikisti.

Bronxin eläintarhasta viime viikolla kadonneelle käärmeelle on perustettu oma ilkikurinen Twitter-profiili, jossa käärme on kertovinaan luikerteluistaan New Yorkin kaduilla.

Seuraajia noin puolimetrisellä kobralla on jo reilusti yli 100 000.

Egyptinkobran on erittäin myrkyllinen, ja Twitterissä esiintyvä käärme leikitteleekin monissa statuksissaan kaupunkilaisten peloilla kertomalla yösijoistaan ihmisten kodeissa.

Käärme kertoo myös vierailleensa esimerkiksi museoissa. Kulttuurin pariin käärmeen on usuttanut esimerkiksi televisiojuontaja Ellen DeGeneres, joka on Twitterissä vihjaissut käärmeelle ansiokkaasta näyttelystä Guggenheimin museossa.

Tosiasiassa käärme on Bronxin eläintarhan Twitter-sivun mukaan piilossa jossain eläintarhan lisko-osaston uumenissa alueella, johon yleisöllä ei ole pääsyä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme