Mainos
Mainos

Eläkeläisnainen löytyi huutavana mereltä - oli yrittänyt uida laivaa kiinni

Laivamatkalla olleen brittipariskunnan loma sai omituisen käänteen sen jälkeen kun miehen ja naisen välille oli syntynyt riita.

Pariskunta oli päättänyt palata takaisin kotiinsa Britanniaan lentokoneella laivan ollessa Madeiralla.

Daily Mail kertoo sivuillaan naisen erikoisesta ratkaisusta Madeiran lentokentällä. Hän oli ilmeisesti kadottanut miehensä kentällä ja päätellyt, että mies olikin palannut takaisin laivalle.

Nähdessään kyseisen laivan kulkevan merellä lentokentän ohi nainen oli päättänyt rynnätä sen perään. Nainen yritti päästä laivan luo uimalla, pitäen samalla käsilaukustaan kiinni. Kylmä vesi kuitenkin uuvutti naisen. Onneksi lähistöllä kulkeneet kalastajat riensivät apuun ja pelastivat kylmettyneen naisen merestä. Nanen oli tuossa vaiheessa sinnitellyt kylmässä merivedessä yli kolme tuntia. Hän on nyt sairaalassa.

65-vuotiaan mies oli kuin olikin palannut lentokoneella Britanniaan. Toistaiseksi ei tiedetä aikooko hän palata saarelle katsomaan vaimoaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme