Mainos
Mainos

Elefantti hyökkäsi ja talloi metsästäjänsä kuoliaaksi

Argentiinalainen metsästäjä Jose Monzalvez tallautui kuoliaaksi namibialaisella villieläinalueella.

Monzalvez, 46, oli metsästämässä seurueensa, yhden argentiinalaisen ja kolmen namibialaisen, kanssa laumaa elefantteja. Yksi lauman elefanteista hyökkäsi, ennen kuin metsästäjät olivat ennättäneet löytää paikan tähdätä ja ampua. Asiasta kirjoittavat muun muassa Independent ja 7News.  

Namibian uutistoimisto tiedottaa, että Jose Monzalvez menehtyi lauantaina aamupäivällä yksityisellä villieläinalueella, 70 kilometriä luoteeseen Kalkfeldin pikkukaupungista. Monzalvezilla oli voimassaoleva metsästyslupa. Hänen omaisilleen on ilmoitettu kuolemasta.

Toukokuussa suurriistametsästäjä Theunis Botha, 51, musertui kuoliaaksi naaraselefantin alle Zimbabwessa. Botha oli haavoittanut eläintä kuolettavasti. Elefantti ennätti nostaa metsästäjän kärsällään ilmaan kaatuen tämän jälkeen Theunis Bothan ylle ja suistaen hänet kuolemaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme