Mainos
Mainos

Elinkautistuomio: Isä hukutti kolme poikaansa

Australialainen mies on tuomittu elinkautiseen kolmen poikansa murhasta. 41-vuotias Robert Farquharson (kuvassa) ajoi autolla tekojärveen kyydissään Jai, 10, Tyler, 7, ja Bailey, 2. Isä ui pois veden täyttämästä autosta ja jätti turvavöihin kiinnitetyt lapsena hukkumaan. Poliisi löysi lasten ruumiit seuraavana päivänä.

Tragedia sattui isänpäivänä 2005. Farquharsonin oli tuona päivänä määrä palauttaa lapset entiselle vaimolleen.

Syyttäjät kuvaavat isän tekoa "sanoinkuvaamattomaksi kostotoimenpiteeksi", jonka kohteena oli lasten äiti ja miehen entinen vaimo.

Aviopari oli eronnut vuonna 2004 ja australialaistiedotusvälineiden mukaan mies oli kärsinyt syvästä masennuksesta avioeron jälkeen.

Farquharson itse on kiistänyt murhasyytteet ja vakuuttanut, että kyseessä oli puhdas onnettomuus.

Tapausta on puitu oikeudessa jo vuosia. Farquharson sai elinkautistuomion murhista jo vuonna 2007, mutta hän valitti tuomiosta ylempään oikeusistuimeen. Mies pääsi joulukuussa 2009 vapaaksi 200 000 Australian dollarin takuita vastaan. Ylempi tuomioistuin langetti Farquharsonille kuitenkin elinkautistuomion toissapäivänä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme