Mainos
Mainos

Elossaolevien poliisien löytyminen perätön väite

Elossaolevien kymmenen poliisin löytyminen on osoittautunut viranomaisten mukaan perättömäksi. Mahdollisten eloonjääneiden löytäminen on nyt hyvin epätodennäköistä.

Poliiseja löytynyt hengissä raunioista.

Toiveet eloonjääneiden löytymisestä hiiipuivat tänään, kun tieto kymmenen poliisin löytymisestä osoittautui virheelliseksi.

Samanlainen tilanne sattui eilen, kun tieto viiden palomiehen löytymisestä raunioista osoittautui virheelliseksi. Palomiehet olivatkin loukkaantuneet pelastustöissä aiemmin eilispäivänä.

Yli 5 000 ihmistä on julistettu kuolleiksi tai kadonneiksi terrori-iskujen jäljiltä. New Yorkin pormestari ilmoitti eilen, että 4 763 ihmistä on kateissa terrori-iskun jäljiltä. Lisäksi 300 palomiestä ja 60 poliisia on kateissa.

Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan Pentagonin työntekijöistä on kateissa 126. Rakennukseen syöksyneessä lentokoneessa oli 64 ihmistä.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme