Mainos
Mainos

Emäntä tulistui vieraittensa aiheuttamasta melusta: Ampui käsiaseella jalkoihin

Yhdysvaltalaisnainen ärsyyntyi vieraidensa meluisuudesta ja avasi yllättäen tulen, kertoo BBC.

Floridalainen 32-vuotias Alana Annette Savelle oli tavannut baarissa naisen ja tämän miespuolisen ystävän. Uusien tuttavuuksien ilta oli sujunut ilmeisen mukavasti ja Savelle pyysi kaksikkoa kotiinsa jatkamaan illanviettoa. 

Savellen vieraanvaraisuus alkoi kuitenkin hiljalleen kaikota, kun parivaljakko osoittautuikin äänekkäiksi ja heille maistui alkoholi turhan hyvin.

Talon emäntä ei kuitenkaan tyytynyt hienovaraisesti vihjaamaan, että vieraiden olisi aika poistua, vaan otti esille 22-kaliiperin käsiaseen ja tähtäsi vieraita jalkoihin.

Naisvieras sai yhden osuman kumpaankin jalkaan, miestä osui toiseen jalkaan. Lisäksi rytäkässä myös Savellen oma poikaystävä sai osuman.

Naisvieras kertoi poliisille, että hänen arvionsa mukaan asunnossa ammuttiin kahdeksan tai yhdeksän laukausta. Uhrit toimitettiin sairaalahoitoon, eikä heillä ole hengenvaaraa.

Savelle on vangittu epäiltynä ampuma-aseella tehdystä törkeästä pahoinpitelystä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme